Remzi Azemi gradohet në nënkolonel

Remzi Azemi gradohet në nënkolonel

Në ditën e përvjetorit të 18-të të Policisë së Kosovës, Komandanti i Stacionit Policor në Gjilan, Remzi Azemi është graduar në nënkolonel. Këtë e ka bërë me dije vet Azemi përmes një postimi në profilin e tij në rrjetin facebook.

Ja postimi i tij i plotë:

Sot në 18 vjetorin e Policisë së Kosovës kisha fatin dhe nderin të promovohem në gradën #Nënkolonel . Urime të gjithë kolegëve, Dita e Policisë së Rep. Kosovës, njēherit falënderoj familjen time, bashkëpunëtorët, gjithë kolegët dhe qytetarët për mbështetjen, bashkëpunimin dhe besimin në mua dhe Policinë e Kosovës. Gëzuar

KOMENTE