Reagon OVL e UÇK-së, Dega në Gjilan

Reagon OVL e UÇK-së, Dega në Gjilan

Organizata e Veteranëve të Luftës të UÇK-së. Dega në Gjilan, përmes një komunikate ka dënuar mënyrë e paraqitje së formacioneve të armatosura të EULEX-it dhe arrestimin nga EULEX-i, të Hysni Gucati, kryetar i OVL të UÇK-së dhe të Nasim Haradinaj, nënkryetar i kësaj organizate, transmeton 2lONLINE.com.

Sipas OVL e UÇK-së, Dega në Gjilan, arrestimi i Gucatit dhe Haradinajt nga policia e EULEX-It, është i padrejtë dhe i papranueshëm.

Për me tepër komunikata e plotë:

KOMENTE