Reagon Hoti: Integritetit fizik i policit është i pacenueshëm

Reagon Hoti: Integritetit fizik i policit është i pacenueshëm

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, dënon sulmin me armë zjarri ndaj zyrtarit policor gjatë kryerjes së detyrës, parandalimit të kryerjes së vjedhjes, në njërën prej qendrave tregtare në kryeqytet.

Kryeministri Hoti, zyrtarit policor i dëshiron shërim sa më të shpejtë, ndërkohë që thekson se integritetit fizik i policit është i pacenueshëm, ndërsa sulmet ndaj zyrtarëve policor janë të papranueshme.

Kryeministri Hoti shpreh mbështetje të parezervë dhe mirënjohje për punën e Policisë së Kosovës, Institucionit më të besuar në vend për zbatimin e rendit dhe ligjit.

Përndryshe, një grabitje ka ndodhur në një bankomat në një nga qendrat tregtare në lagjen Veternik në Prishtinë. Të dyshuarit për t’i ikur kapjes nga policia kanë shtënë me armë zjarri, me këtë rast ka mbetur i plagosur një polic.

KOMENTE