RDK-ja bënë homazhe te Varrezat e Dëshmorëve

RDK-ja bënë homazhe te Varrezat e Dëshmorëve

Sot Rinia Demokratike e Kosovës (RDK), Dega në Gjilan, bëri homazhe te Varrezat e Dëshmorvëe, në 19-vjetorin e rivarrimit të Dëshmorëve të Kombit, ka bërë të ditur Gentian Nevzati – zëdhënës i RDK-së.

Sipas tij, një delegacion i RDK-së, sot vizitoi Varrezat e Dëshmorëve në Gjilan në 19 vjetorin e rivarrimit të dëshmorëve, për të nderuar ata të cilët dhanë jetën për lirinë e vendit tonë, të cilën rinia po e gëzon.

“Do të jemi gjithmonë falënderues të gjithë atyre që kontribuuan për lirinë dhe shtetndërtimin e Kosovës,dhe do ta vazhdojmë rrugën e tyre përherë. Sakrifica e tyre është motiv që të punojmë për vendin tonë. Lavdi gjithë dëshmorëve të Kosovës”. Ka thënë Gentian Nevzati – zëdhënës i RDK-së.

KOMENTE