Rastet pozitive me COVID-19: Gjilani – 39 raste, Vitia – 16, Kamenica – 8, Novobërdë 2…

Rastet pozitive me COVID-19: Gjilani – 39 raste, Vitia – 16, Kamenica – 8, Novobërdë 2…

Ja nga cilat vendbanime janë rastet e fundit me COVID-19.

Rastet pozitive janë nga komuna Prishtinë 303 raste, Gjilan 39 raste, Prizren 38 raste, Vushtrri 37 raste, Pejë 32 raste, Fushë-Kosovë 31 raste, Mitrovicë 31 raste, Ferizaj 22 raste, Lipjan 20 raste, Skenderaj 17 raste, Drenas 16 raste, Viti 16 raste, Obiliq 14 raste, Suharekë 13 raste, Kamenicë 8 raste, Gjakovë 7 raste, Klinë 7 raste, Malishevë 7 raste, Kaçanik 6 raste, Deçan 5 raste, Istog 5 raste, Shtime 5 raste, Podujevë 4 raste, Dragash 3 raste dhe Novobërdë 2 raste. /2LONLINE.com/

KOMENTE