Rastet me COVID-19 në Gjilan, 4 në qytet e 2 në Përlepnicë

Rastet me COVID-19 në Gjilan, 4 në qytet e 2 në Përlepnicë

“Sapo u njoftuam nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike se nga 67 mostrat, 6 rezultuan pozitive me Covid19, 4 prej të cilave në qytet dhe 2 në Përlepnicë”, ka bërë me dije kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri.

“Urojmë që të infektuarit ta përballojnë sa më lehtë dhe pa shqetësime”, ka thënë Haziri.

Sipas tij, situata është nën menaxhim të plotë nga organet e emergjencave civile dhe shëndetësore.

KOMENTE