Rastet e reja me COVID-9: Gjilani-62 raste, Vitia-11, Kamenica-9, Novobërdë-1, Kllokot-1…

Rastet e reja me COVID-9: Gjilani-62 raste, Vitia-11, Kamenica-9, Novobërdë-1, Kllokot-1…

Ja nga cilat vendbanime janë rastet e fundit me COVID-19.

Rastet pozitive janë nga komuna Prishtinë 319 raste, Gjilan 62 raste, Ferizaj 47 raste, Fushë-Kosovë 44 raste, Podujevë 33 raste, Mitrovicë 27 raste, Prizren 27 raste, Lipjan 23 raste, Pejë 18 raste, Vushtrri 14 raste, Skenderaj 11 raste, Viti 11 raste, Suharekë 10 raste, Kamenicë 9 raste, Malishevë 9 raste, Drenas 8 raste, Obiliq 7 raste, Kaçanik 6 raste, Klinë 6 raste, Gjakovë 5 raste, Rahovec 5 raste, Shtime 5 raste, Deçan 4 raste, Dragash 4 raste dhe me nga 1 rast komunat Graçanicë, Istog, Kllokot, Novobërdë, Zubin-Potok dhe Zveçan./2LONLINE.com/

KOMENTE