Rastet e fundit me COVID-19, Gjilan-18, Viti-3, Kamenicë-2, Kllokot-2, Novobërdë-1…

Rastet e fundit me COVID-19, Gjilan-18, Viti-3, Kamenicë-2, Kllokot-2, Novobërdë-1…

Ja nga cilat vendbanime janë rastet e fundit me COVID-19.

Rastet pozitive janë nga komunat: Prishtinë 96 raste, Prizren 34 raste, Pejë 22 raste, Gjilan 18 raste, Fushë-Kosovë 17 raste, Vushtrri 17 raste, Mitrovicë 14 raste, Podujevë 14 raste, Deçan 11 raste, Ferizaj 11 raste, Lipjan 11 raste, Skenderaj 10 raste, Suharekë 9 raste, Malishevë 7 raste, Drenas 5 raste, Istog 5 raste, Gjakovë 3 raste, Viti 3 raste, Kamenicë 2 raste, Kllokot 2 raste, Obiliq 2 raste, Rahovec 2 raste, Shtime 2 raste dhe me nga një rast komunat Junik, Kaçanik, Klinë dhe Novobërdë. /2LONLINE.com/

Shih tabelën:

KOMENTE