Rashiti: Nga nëntori Gjilanin do ta qeverisë PDK

Rashiti: Nga nëntori Gjilanin do ta qeverisë PDK

“Partia Demokratike e Kosovës (PDK), Dega në Gjilan është vënë në funksion të plotë për ta mobilizuar të gjithë strukturën e madhe organizative, ky interesim i jashtëzakonshëm i aktivistëve të PDK-së dhe i qytetarëve tanë, garanton largimin e keq qeverisjes në komunën e Gjilanit”.

Kështu shprehet Riad Rashiti, shef i Shtabit Zgjedhor të PDK-së së Gjilanit, sips të cilit, më 22 tetor, në Gjilan do të triumfojë vullneti i lirë qytetarë, e që është kundër një qeverisje të dështuar, të papërgjegjshme, të dëmshme dhe kundër interesit të qytetarit, kundër atyre që përmes dhunës dhe kaosit synojnë marrjen e pushtetit.

“Qytetari i Gjilanit të vetmen alternativë serioze dhe shpresëdhënëse, ka projektin dhe programin e PDK-së, ka kandidatët më të mirë në listën për asambleistë në Kuvendin Komunal dhe ka kandidatin fitues për kryetar të Gjilanit Zenun Pajazitin.

Në katër vitet e ardhshme, PDK bashkë me partnerët e saj dhe qytetarët, do të qeverisë me Republikën e Kosovës dhe me Gjilanin. Të dështuarit dhe të papunët, dhunuesit dhe dëmtuesit e pronës publike, nuk e kanë dhe nuk do ta kenë përkrahjen e qytetarëve”, thotë Rashiti, për të ofruar edhe listen, që sipa PDK-së është lista fituese e kandidatëve për asambleist në Kuvedin Komunal të Gjilanit.

1. Ilir Tahiri, bartës i listës
2. Shefik Surdulli
3. Jyksel Gjinolli-Sylejmani
4. Hevzi Xhelili
5. Bujar Nevzati
6. Arzie Nuhiu
7. Ramiz Isufi
8. Burhan Isufi
9. Mimozë Shkodra
10. Riza Abdyli
11. Salih Mala
12. Azize Ramadani
13. Enver Murtezi
14. Bujar Uruqi
15. Valmira Muji
16. Nazif Qazimi
17. Bekim Ibrahimi
18. Erlehta Osmani
19. Selver Xhelili
20. Kujtim Ahmeti
21. Valentina Toska
22. Liridon Zeqiri
23. Florent Buca
24. Shkurte Ajvazi
25. Astrit Bunjaku
26. Elhami Hasani
27. Shqipe Alia
28. Bujar Shabani
29. Enver Xhymshiti
30. Eronda Uka
31. Ramadan Azemi
32. Agron Shabani
33. Imrane Thaci
34. Naim Beqiri
35. Endrit Jetishi
36. Lumturie Muji-Sejdiu
37. Visar Hasani
38. Ruhan Kurteshi

KOMENTE