Raporton në polici se është sulmuar me boks të hekurtfotoilustrim

Raporton në polici se është sulmuar me boks të hekurt

Autoritetet policore kanë raportuar një sulm ndaj personit zyrat që eshtë regjistruar në Gjilan. Viktima ka raportuar se, është sulmuar fizikisht (me boks të hekurt në nofull-fytyrë) nga një i dyshuar.

Viktima ka pësuar lëndime trupore dhe i është dhënë ndihma mjekësore, ndërsa dyshuari është arrestuar dhe me vendim te prokurorit dërgohet ne mbajtje.

KOMENTE