Raportohet e zhdukur një vajzë e mitur

Raportohet e zhdukur një vajzë e mitur

Autoritetet policore kanë bërë me dije se një vajzë e mitur nga fshati Livoq i Ultë i Gjilanit, është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Rastin e ka raportuar në polici babai i vajzës, i cili ka thënë se ajo ka dal nga shtëpi që nga data 25 korrik dhe nuk është kthyer më.

Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.

KOMENTE