Ramnishta po transformohet në një vendbanim dinamik

Ramnishta po transformohet në një vendbanim dinamik

Ditën e përmbyllëm në fshatin Ramnishtë, aty ku takohen vlerat njerëzore dhe biznese të suksesshme.

U mirëpritëm nga familja Avdiu, te kandidatja jonë për këshilltare komunale, Marigona Avdiu.

Bashkëbiseduam për tema të ndryshme dhe për mundësitë e përmirësimit të jetës së banorëve të këtushëm.

U zotova se përkushtimi ynë do të vazhdojë edhe në mandatin e ri qeverisës.

Faleminderit për përkrahjen!

Sokol Haliti

LDK, Dega në Viti
/Hapësirë e rezervuar për fushatë/

KOMENTE