Ramazani fillon më 16 maj

Ramazani fillon më 16 maj

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ka njoftuar besimtarët se Muaji i Madhëruar i Ramazanit fillon ditën e mërkurë, më 16 maj 2018.

“Me rastin e fillimit të muajit të madhëruar të Ramazanit, Kryesia e BI-së, përgëzon besimtarët në Kosovë, diasporë e trojet tona duke u dëshiruar agjërim të lehtë, shtim të ibadetit dhe solidaritet me nevojtarët”, thuhet në njoftimin e Kryessë së Bashkësisë Islame të Kosovës.

.

KOMENTE