Rajoni i Gjilanit: Për një javë 20 aksidente trafikufotoilustrim

Rajoni i Gjilanit: Për një javë 20 aksidente trafiku

Për një javë, në rajonin e Gjilanit, kanë ndodhur 20 aksidente trafiku, prej tyre 11 raste me lëndime, kurse janë shqiptue 913 tiketa gjobitëse për shkelje të dispozitave ligjore në trafikun rrugor.

Kështu bëhet e ditur sot përmes të dhënave statistikore zyrtare të Policisë së Kosovës nga rajoni i Gjilanit.

Nga të dhënat statistikore, mësohet gjithashtu edhe për 41 incidente dhe 36 arrestime dhe ndalime të personave që kanë ra ndesh me ligjin.

KOMENTE