Rajoni i Gjilanit: Brenda javës 20 aksidente trafiku

Rajoni i Gjilanit: Brenda javës 20 aksidente trafiku

Duke iu referuar statistikave policore brenda një jave (22 nëntor – 28 nëntor), në Rajonin e Gjilanit janë regjistruar 20 aksidente të trafikut, ndërsa janë shqiptuar 610 tiketa gjobitëse.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije se gjatë periudhës shtatë ditore, në këtë rajon ka pasur 20 aksidente trafiku, nga të cilat 9 me lëndime në njerëz si dhe 11 aksidente trafiku me dëme materiale, por pa lëndime.

Hashani tha se gjatë kësaj periudhe janë shpërndarë 610 tiketa gjobitëse për drejtuesit e automjeteve që nuk kanë respektuar ligjin.

KOMENTE