Rag’n’Bone Man: Njeri (Human)

Rag’n’Bone Man: Njeri (Human)

Njeri (Rag’n’Bone Man: Human)

Jâm veç njeri
Jâm veç, jâm veç
Jâm veç njeri, njeri

[Strofa 1]

Nashta jâm i pamen’, nashta jâm qorr
Tu men’u që muj me pa k’te tejpërtej e me pa çka ka mbrapa
S’kâm qysh e vërtetoj, pra nashta po rrej

[Refreni]

‘Po jâm veç njeri, n’fund t’fundit
Jâm veç njeri, n’fund t’fundit
Mos ma le fajin
Mos ma le fajin

[Strofa 2]

Lshoja sytë pasqyrës dhe çka sheh?
A p’e sheh ma qartë, apo mashtrohesh
N’çka beson?

[Refreni]

‘Se jâm veç njeri, n’fund t’fundit
Je veç njeri, n’fund t’fundit
Mos ma le fajin
Mos ma le fajin tând

Do njer’z i kanë problemet reale
Do njer’z jân pa fat
Do njer’z men’ojnë që muj m’i zgjidhë ato
Zoti, qiejt mbi
Jâm veç njeri, n’fund t’fundit
Jâm veç njeri, n’fund t’fundit
Mos ma le fajin
Mos ma le fajin
Jâm veç njeri; bâj gabime
Jâm veç njeri; kaq vyn
Për me ma lânë fajin
Mos ma le fajin

video: Rag’n’Bone Man: Human

[Strofa 3]

Mos ma lyp mendimin, mos lyp me t’rrejtë
Tani me m’lutë për falje që t’bâna me kajtë
T’bâna me kajtë

[Refreni]

‘Se jâm veç njeri, n’fund t’fundit
Je veç njeri, n’fund t’fundit
Mos ma le fajin
Mos ma le fajin tând

Do njer’z i kanë problemet reale
Do njer’z jân pa fat
Do njer’z men’ojnë që muj m’i zgjidhë ato
Zoti qiejt mbi
Jâm veç njeri, n’fund t’fundit
Jâm veç njeri, n’fund t’fundit
Mos ma le fajin
Mos ma le fajin
Jâm veç njeri; bâj gabime
Jâm veç njeri; kaq vyn
Për me ma lânë fajin
Mos ma le fajin

[Ura]

‘Se s’jâm profet as shpëtu’s
Duhësh me shku me lypë dikun’ ma nalt

[Refreni]

Jâm veç njeri, n’fund t’fundit
Jâm veç njeri, n’fund t’fundit
Mos ma le fajin
Mos ma le fajin
Jâm veç njeri, bâj çka muj
Jâm veç burrë, bâj çka muj
Mos ma le fajin
Mos ma le fajin tând

/Nga: Ridvan Bunjaku/

KOMENTE