Ragbi në Kosovë po zhvillohet me hapa të shpejtë

Ragbi në Kosovë po zhvillohet me hapa të shpejtë

Në Kosovë sporti i ragbit është pak i zhvilluar. Por, dalngadalë ky sport pritet të marrë hov. Një nga klubet aktive të këtij sporti është Peja Eagle.

Klubi Pega Eagles është nga ata po investojnë në këtë sport. Klubi Peja Eagles është themeluar në korrik te 2012. Kjo inciativë fillojë së bashku me disa nderkombetarë, dashamirës të Sportit të Rugby-t.

Klubi Peja Eagles pas seriozitetit qe ka treguar në punë dhe në stërvitje, kanë filluar kerkesa edhe nga moshat e reja per te qenë pjesë e familjes se madhe dhe afër adrenalinës së lojës se Rugbyt.

KOMENTE