Radiologjia për herë të parë kryen MRI të kurrizit

Radiologjia për herë të parë kryen MRI të kurrizit

Në Klinikën e Radiologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, për herë të parë ka filluar të kryhet edhe rezonanca magnetike e tërë kurrizit, me aparatin e ri të rezonancës magnetike.

Në angazhimin e saj për të shërbyer më mirë pacientët me nevojë, Radiologjia po aktivizon edhe shërbimet tjera të cilat do të rrisin gamën e shërbimeve imazherike.

Në të ardhmen Klinika e Radiologjisë ka në plan që të zgjerojë edhe me procedura të reja, njofton  Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës. /2LONLINE.com/

KOMENTE