Qyteti i parë që ndalon shitjen e cigareve elektronike

Qyteti i parë që ndalon shitjen e cigareve elektronike

San Francisko është bërë qyteti i parë amerikan që ndalon shitjet e cigareve elektronike deri sa efektet e tyre shëndetësore të jenë më të qarta.

Zyrtarët votuan për të ndaluar shitjen e avulluesve në dyqane dhe e bënë të paligjshme që shitësit online të dorëzonin në adresat brenda qytetit.

Ligji do të fillojë të zbatohet shtatë muaj nga ajo datë, edhe pse ka pasur raporte që nënshkrimet pro tij mund të sjellin një sfidë ligjore.

KOMENTE