Qumështi stimulon gjumin e qetë

Qumështi stimulon gjumin e qetë

Për njerëzit që janë rritur me prindërit që iu kanë dhënë qumësht të ngrohtë para gjumit, kjo rutinë është një sinjalizues i fortë që është koha për shtrat.

Duke ndjekur këtë rutinë, ata persona bëhen të përgjumur në automatikisht. Nuk janë vetëm efektet sinjalizuese të rutinës që mund t’iu bëjnë të përgjumur.

Akti i ndalimit dhe bërjes së diçkaje relaksuese në fund të ditës mund të ndihmojë gjithashtu që truri juaj të relaksohet dhe të përgatitet për shtrat.

KOMENTE