QKUK: Në Klinikën e Kirurgjisë Abdominale kryhet një operacion i rrallëfotoilustrim

QKUK: Në Klinikën e Kirurgjisë Abdominale kryhet një operacion i rrallë

Në Klinikën e Kirurgjisë Abdominale të Qendrës Klinike Universitare, me metoda bashkëkohore, pa ndonjë komplikim, mjekët kanë kryer një operacion të rrallë, thuhet në njoftimin e QKUK-së.

Sindroma Bouvert është një sëmundje specifike, që rezulton me mbylljen e zorrës së hollë nga një gur, si pasojë e fistullës së krijuar mes tëmthit dhe zorrës dymbëdhjetëgishtore.

Pacienti ka qenë nën mbikëqyrjen e mjekëve për dy javë dhe tash është liruar në shtëpi me gjendje të mirë shëndetësore.

KOMENTE