QKA “Anamorava” mori tri çmime në “Damastion Folk 2019”

QKA “Anamorava” mori tri çmime në “Damastion Folk 2019”

Qendra Kulturore Artistike “Anamorava”, është vlerësuar nga Juria me tri çmime në “DAMASTION FOLK 2019” që u mbajt në Prishtinë.

Solistja vitiase Merita Sahiti u shpërblye me vendin e parë,QKA “Anamorava” mori vendin e tretë, kurse valltarët më të mirë të festivalit u nderuan Blend Sallahu dhe Leotrim Pajaziti.

Kryetari i QKA “Anamorava” Arianit Hetemi, ka falënderuar Drejtorinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Viti, për mbështetjen në pjesëmarrjen e këtij Festivali.

KOMENTE