Qepa e mirë për të kuruar disa sëmundje!

Qepa është një mënyrë shumë natyrale për të kuruar disa sëmundje. Ndër të gjitha është shumë ekonomike dhe ka një sërë vlerash ushqyese. Qepa është e pasur me kripëra minerale dhe vitamina, të cilat ndihmojnë procesin e tretjes dhe stimulojnë funksionimin e metabolizmit.

Këshillohet që qepa të konsumohet rregullisht nga gjithë ata që shpesh e kanë stomakun e rënduar. Gjithashtu qepa është shumë e dobishme edhe në fushën e dermatologjisë, në sajë të vetive antibiotike dhe antibakteriale, duke pastruar lëkurën.

Në rastet e problemeve të fytit apo të gripit, përzieni pak lëng qepe me pak mjaltë dhe pijeni. Sigurisht shija mund të mos jetë e mirë, por efekti do të jetë i dukshëm,

Gargarë me lëng qepe në rastin e problemeve me bajamet është një zgjidhje shumë efikase.

KOMENTE