PVD në konsultime me presidentin Vuçiq, presin të jenë pjesë e qeverisë

PVD në konsultime me presidentin Vuçiq, presin të jenë pjesë e qeverisë

Kryetari i Serbisë, Aleksandër Vuçiq vazhdon konsultimet për përfaqësuesit e të gjitha listave parlamentare për zgjedhjen e kryeministrit të ri të qeverisë pasi ai u zgjodh president në zgjedhjet e fundit, shkruan Titulli.com.

Lidhja e hungarezëve të Vojvodinës dhe Partia për Veprim Demokratik do të marrë pjesë sot në konsultimet e presidentit të Serbisë për kryeministrin e ri të qeverisë.

Deputeti popullorë, Fatmir Hasani nga PVD ka thënë pë agjencinë beta se pret të marrë vesh se a do të jenë pjesë e qeverisë së re dhe do të njoftohet se cili është qëndrimi i qeverisë për pakicën shqiptare.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE