Pupëza duke ushqyer të vegjlit e saj

Pupëza duke ushqyer të vegjlit e saj

Besnik Jakupi, fotograf i faunës dhe florës (Wikdlife), ka realizuar një video mjaftë interesante. Kamenicasi ka arritur që me objektivin e tij të realizojë një video ku shihet Pupëza duke ushqyer te vegjlit e saj.

Më poshtë keni videon:

KOMENTE