Promovohet libri “Ata ishin një”

Sot në ora 12:00, në sallën e Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare të Kosovës (BKUK), do të promovohet libri “Ata ishin një” i autorit Idriz Mehmeti.
Autori në këtë libër i ka mbledhur të gjitha kujtimet për dy kolosët e luftës së fundit në Kosovë, Fehmi dhe Xhevë Lladrofci.

KOMENTE