Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur tetë aktakuza kundër tetë personave

Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur tetë aktakuza kundër tetë personave

Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur tetë (8) aktakuza, kundër tetë (8) personave për vepra të ndryshme penale.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur tetë (8) aktakuza, kundër tetë (8) personave për vepra të ndryshme penale.
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale ‘’ Vjedhja e Pyllit’’
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’Vjedhja e shërbimeve’’
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’ Kanosja dhe Ngacmimi
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’Ngacmimi’’
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’Pengimi i personit zyrtar në kryerjen e detyrave zyrtare’’
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge’’
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ’’Shkatërrimi i botës bimore me materie të dëmshme’’. /2LONLINE.com/

KOMENTE