Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur katër aktakuza kundër katër personave

Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur katër aktakuza kundër katër personave

Duke iu referuar raportit të Prokurorit të Shtetit për 24 or[t e fundit, Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave. 

Aktakuzat: 

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave, për këto vepra penale:

Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale ‘’Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të  armëve’’, 

Një (1) aktakuzë kundër tre (3) personave për veprat penale ‘’Lëndimi i rëndë trupor’’ dhe ‘’Lëndimi i lehtë trupor’’,

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’Falsifikimi i rezultateve të votimit’’.  /2LONLINE.com/

KOMENTE