Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur katër aktakuza kundër katër personave

Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur katër aktakuza kundër katër personave

Referuar raportit të Prokurorit të Shtetit për 24 orët e fundit, Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit kujdestar ka ndaluar një (1) person për 48 orë dhe ka ngritur katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit kujdestar ka ndaluar një (1) person për 48 orë, me dyshimin se ka kryer veprën penale ‘’Dhuna në familje’’.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave, për këto vepra penale:
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave, për veprën penale ‘‘Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge’’.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për veprën penale ‘‘Lëndimi i lehtë trupor’’,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për veprën penale ‘’Tregtia e ndaluar’’. /2LONLINE.com/

KOMENTE