Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur 31 aktakuza kundër 31 personave

Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur 31 aktakuza kundër 31 personave

Referuar raportit të Prokurorit të Shtetit për 24 orët e fundit, Prokuroria Themelore në Gjilan, ka bërë një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër tre (3) personave dhe ka ngritur tridhjetenjë (31) aktakuza kundër tridhjetenjë (31) personave.

Kërkesat për caktimin e paraburgimit (apo masa tjera):

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka bërë një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër tre (3) personave, për shkak të dyshimit të bazuar se kanë kryer veprat penale ‘’Vrasja e rëndë’’ dhe ‘’Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve’’.

Aktakuzat:

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur tridhjetenjë (31) aktakuza kundër tridhjetenjë (31) personave, për këto vepra penale:

Njëzetepesë (25) aktakuza kundër njëzetepesë (25) personave për veprën penale ‘’Vjedhja e shërbimeve’’,

Pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave për veprën penale ‘’Vjedhja e pyllit’’,

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’Uzurpimi i paligjshëm i pronës së paluajtshme’’ /2LONLINE.com/

KOMENTE