Prokuroria në 24 orë: Dy aktakuza ndaj dy personave

Prokuroria në 24 orë: Dy aktakuza ndaj dy personave

Prokuroria Themelore në Gjilan, në dy raste të ndara, ka ndaluar dy (2) persona të dyshuar, për 48 orë dhe ka ngritur dy (2) aktakuza, kundër dy (2) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:

Departamenti për Krime të Rënda, ka ndaluar një (1) person, në komunën e Vitisë, tek i cili në afërsi të shkollës janë gjetur 4.4 gram substanca narkotike. I njëjti është ndaluar për veprën penale ‘’Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge’’.

Departamenti Përgjithshëm, ka ndaluar një (1) person, në komunën e Vitisë, i cili dyshohet se pas një mosmarrëveshje ka sulmuar me dru dhe ka goditur me shqelm bashkëshorten e tij, në prani të fëmijëve të tyre të vegjël dhe prindërve të tij. I njëjti me aktvendim të prokurorit është ndaluar për veprën penale ‘’Dhuna në familje’’ dhe ‘’Lëndim i lehtë trupor’’.

Aktakuzat:

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave, për këto vepra penale:

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’Shkaktimi i rrezikut të përgjithshëm’’ dhe

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’Kontrabandimi i mallrave’’.

KOMENTE