Prokuroria: Gjatë 24 orëve të fundit një kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj një të dyshuarfotoilustrim

Prokuroria: Gjatë 24 orëve të fundit një kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj një të dyshuar

Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj një (1) personi të dyshuar.

Prokuroria Themelore Gjilan:

Kërkesat për caktimin e masës së paraburgimit (apo masa tjera):

Departamenti për Krime të Rënda, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj një (1) personi, me dyshimin se ka kryer veprat penale ‘’Shkaktim i rrezikut të përgjithshëm’’ dhe ‘’Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve’’.

KOMENTE