Prokuroria e Gjilanit: Nga katër aktakuzat e ngritura dy kanë të bëjnë me “Dhunë në familje”

Prokuroria e Gjilanit: Nga katër aktakuzat e ngritura dy kanë të bëjnë me “Dhunë në familje”

Bazuar në raportin e Prokurorit të Shtetit, gjatë 24 orëve të fundit,Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar dy (2) persona, në kohëzgjatje prej 48 orëve dhe ka ngritur katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:

Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar dy (2) persona, në kohëzgjatje prej 48 orëve, me dyshimin se kanë kryer veprën penale ‘’Lëndimi i lehtë trupor’’. 

Aktakuzat:

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave, për këto vepra penale:

Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale ‘’Dhuna në familje’’,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’Lëndimi i lehtë trupor’’,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Rrezikimi i trafikut publik”. /2LONLINE.com/

KOMENTE