Prokuroria e Gjilanit në dy raste të ndara ka ndaluar dy persona në kohëzgjatje prej 48 orëve

Prokuroria e Gjilanit në dy raste të ndara ka ndaluar dy persona në kohëzgjatje prej 48 orëve

Duke iu referuar raportit të Prokurorit të Shtetit për 24 orët e fundit, Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit, në dy raste të ndara ka ndaluar dy (2) persona, në kohëzgjatje prej 48 orëve.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:

Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit, në dy raste të ndara, ka ndaluar dy (2) persona, në kohëzgjatje prej 48 orëve.

Një (1) person është ndaluar për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale ‘’Dhunimi’’ dhe

Një (1) person është ndaluar për veprën penale ‘’Rrezikimi i trafikut publik’’. /2LONLINE.com/

KOMENTE