Prokuroria e Gjilanit ka ngritur pesë aktakuza kundër pesë personave

Prokuroria e Gjilanit ka ngritur pesë aktakuza kundër pesë personave

Referuar raportit të Prokurorit të Shtetit, gjatë 24 orëve të fundit, Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur pesë aktakuza kundër pesë personave për vepra të ndryshme penale. 

Aktakuzat:

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave, për këto vepra penale:

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personit për veprat penale “Moslajmërimi i veprave penale apo kryesve të tyre’’,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personit për veprat penale “Keqpërdorimi i besimit’’,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personit për veprat penale “Legalizimi i përmbajtjes së rreme’’,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personit për veprat penale “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personit për veprat penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”.  /2LONLINE.com/

KOMENTE