Prokuroria e Gjilanit ka ngritur dy aktakuza kundër pesë personave

Prokuroria e Gjilanit ka ngritur dy aktakuza kundër pesë personave

Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit, ka ndaluar tre (3) persona për 48 orë, dhe ka ngritur dy (2) aktakuza kundër pesë (5) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar një(1) person, për shkak të dyshimit se kanë kryer veprën penale ‘’ Rrezikimi i trafikut publik ’’,dhe një(1) person, për shkak të dyshimit se kanë kryer veprën penale ‘’ Lëndimi i lehtë trupor’’, një(1) person, për shkak të dyshimit se kanë kryer veprën penale ‘’ Dhuna në familje’’.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dy (2) aktakuza kundër pesë (5) personave, për këto vepra penale:
Një (1) aktakuzë kundër tre (3) personave për veprat penale ‘’ Legalizimi i përmbajtjes së rreme’’,
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave për veprën penale ‘’ Grabitja’’, /2LONLINE.com/

KOMENTE