Prokuroria e Gjilanit ka ngritur 36 aktakuza kundër 36 personave

Prokuroria e Gjilanit ka ngritur 36 aktakuza kundër 36 personave

Duke iu referuar raportit ditor, Prokuroria Themelore në Gjilan, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj një (1) personi të dyshuar dhe ka ngritur tridhjetegjashtë (36) aktakuza, kundër tridhjetegjashtë (36) personave.

Kërkesat për caktimin e paraburgimit (apo masa tjera):

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj një (1) personi të dyshuar, për shkak të veprës penale ‘’Dhuna në familje’’

Aktakuzat:

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur tridhjetegjashtë (36) aktakuza kundër tridhjetegjashtë (36) personave, për këto vepra penale:

Tridhjetenjë (31) aktakuza kundër tridhjetenjë (31) personave për veprën penale “Vjedhja e shërbimeve” dhe
Pesë (5) aktakuza kundër pesë personave për veprën penale “Vjedhja e pyllit”. /2LONLINE.com/

KOMENTE