Prokuroria e Gjilanit: Gjatë 24 orëve të fundit janë ngritur 6 aktakuza kundër 6 personave

Prokuroria e Gjilanit: Gjatë 24 orëve të fundit janë ngritur 6 aktakuza kundër 6 personave

Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit kujdestar ka ndaluar tre (3) persona të dyshuar dhe ka ngritur gjashtë (6) aktakuza, kundër gjashtë (6) personave.

5. Prokuroria Themelore Gjilan:

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Departamenti Përgjithshëm, ka ndaluar tre (3) persona, në kohëzgjatje prej 48 orësh, me
dyshimin se kanë kryer veprat penale ‘’Kanosje’’ dhe ‘’Lëndim i lehtë trupor’’.

Aktakuzat:
Departamenti Përgjithshëm, ka ngritur gjashtë (6) aktakuza, kundër gjashtë (6)
personave, për këto vepra penale:
Tri (3) aktakuza kundër tre (3) personave për veprën penale ‘’Vjedhja e shërbimeve’’,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’Vjedhja’’,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’Lëndim i lehtë trupor’’ dhe
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprat penale ‘’Sulmi’’ dhe ‘’Lëndim i lehtë
trupor’’.

KOMENTE