Prokuroria e Gjilanit: Gjatë 24 orëve të fundit janë ngritur 29 aktakuza kundër 29 personave

Prokuroria e Gjilanit: Gjatë 24 orëve të fundit janë ngritur 29 aktakuza kundër 29 personave

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur njëzetenëntë (29) aktakuza, kundër njëzetenëntë (29) personave.

Aktakuzat:
Departamenti Përgjithshëm, ka ngritur njëzetenëntë (29) aktakuza, kundër njëzetenëntë (29) personave, për këto vepra penale:
Nëntëmbëdhjetë (19) aktakuza kundër nëntëmbëdhjetë (19) personave për veprën penale ‘’Vjedhja e shërbimeve’’,
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale ‘’Vjedhja e pyllit’’,
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale ‘’Kontrabandimi i mallrave’’,
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale ‘’Kanosja’’,
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale ‘’Vjedhja e pyllit’’,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’Përvetësimi në detyrë’’ dhe
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’Mos raportimi ose raportimi i rremë i pasurisë, i të ardhurave, i dhuratave, i dobisë tjetër materiale ose i detyrimeve financiare’’.

KOMENTE