Prokuroria e Gjilanit: Dy kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj tre të dyshuarve

Prokuroria e Gjilanit: Dy kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj tre të dyshuarve

Referuar raportit ditor, Prokuroria Themelore në Gjilan, ka paraqitur dy (2) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj tre (3) personave të dyshuar.

Prokuroria Themelore Gjilan

Kërkesat për caktimin e paraburgimit (apo masa tjera):

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka paraqitur dy (2) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj tre (3) personave të dyshuar.

Një (1) kërkesë ndaj një (1) personi, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale ‘’Dhuna në familje’’ dhe

një (1) kërkesë ndaj dy (2) personave për shkak të dyshimit të bazuar se kanë kryer veprën penale ‘’Cenimi i paprekshmërisë së banesave dhe objekteve’’.

KOMENTE