Prokuroria e Gjilanit: Brenda 24 orëve dy aktakuza kundër pesë personave

Prokuroria e Gjilanit: Brenda 24 orëve dy aktakuza kundër pesë personave

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ndaluar një (1) person, në kohëzgjatje prej 48 orësh dhe ka ngritur dy (2) aktakuza, kundër pesë (5) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:

Departamenti për Krime të Rënda, ka ndaluar një (1) person, në kohëzgjatje prej 48 orësh, me dyshimin se ka kryer veprën penale ‘’Dhunimi’’.

Aktakuzat:

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dy (2) aktakuza kundër pesë (5) personave, për këto vepra penale:

Një (1) aktakuzë kundër tre (3) personave për veprën penale ‘’Përdorimi i armës apo mjetit të rrezikshëm’’ dhe

Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave për veprën penale ‘’Kontrabandimi me migrantë’’.

KOMENTE