Projektet e ardhshme do të avancojnë çështjet e gruas në përgjithësi

Projektet e ardhshme do të avancojnë çështjet e gruas në përgjithësi

Së bashku me ish-ministren Hykmete Bajrami dhe kandidaten për Asamble Valentina Mehmeti vazhduam takimet me gratë e Budrikës së Epërme.

Bashkëbiseduam së bashku për projektet e ardhshme të cilat do të avancojnë çështjet e gruas në përgjithësi.

Sokol Haliti

LDK, Dega në Viti
/Hapësirë e rezervuar për fushatë/

KOMENTE