Profesori amerikan, Curtis Youngs, vizitoi komunën e Kamenicës

Profesori amerikan, Curtis Youngs, vizitoi komunën e Kamenicës

Komuna e Kamenicës vizitohet nga profesori amerikan Curtis Youngs, profesor i Universitetit Shtetëror të Iowa-s, Fakultetit të Bujqësisë, SH.B.A.

Qëllimi i takimit ishte participimi i Komunës së Kamenicës në projektin e përbashkët të Universitetit të Prishtinës dhe Universitetit të Iowa-s, që ka për qëllim ngritjen e kapaciteteve prodhuese të qumështit.

Në korrik 2018 do të hapet edhe thirrja për fermerët e Komunës së Kamenicës, të interesuar në këtë projekt.

 

KOMENTE