Privatizohet klubi i Superligës së Kosovës

Privatizohet klubi i Superligës së Kosovës

Klubi i Superligës, Vushtrria tashmë ka pronar të ri, pasi që ky klub u privatizua.

Klubi përmes një njoftimi në Facebook tregoi që është mbajtur kuvendi i rregullt, dhe ku unanimisht është votuar pro privatizimit të FC Vushtrria.

Pronar i ri do të jetë Bajrush Kajtazi pronar i firmës UNION sh.p.k.

Ky është postimi i plotë:

Sot në kuvendin e rregullt të klubit FC Vushtrria i mbajtur në sallën e kuvendit komunal, kuvendarët e klubit unanimisht votuan pro privatizimin e klubit, me pronar të ri z,Bajrush Kajtazi pronar i firmës UNION sh.p.k

NA PRIFT E MBARA VUSHTRRI 💙

Më vonë detajet tjera…

KOMENTE