Prishtina organizon katër ndeshje miqësore-kontrolluese

Prishtina organizon katër ndeshje miqësore-kontrolluese

Prishtina ka aranzhuar katër ndeshje miqësore përgatitore nga gjashtë sa ka planifikuar t’i zhvillojë.

Qëllimi i këtyre ndeshjeve testuese nuk do të jetë rezultati, por qëndrueshmëria fizike, ajo taktike dhe komponimi i ekipit.

Ndeshjet të cilat do t’i zhvillojë janë:

E shtunë, 20 korrik, ora 16:45: Flamurtari – Prishtina (stadiumi i Flamurtarit)

E mërkurë, 24 korrik: Ulpiana – Prishtina (fusha dhe ora caktohen ndërkohë)

E shtunë, 27 korrik, ora 17:00: Trepça ’89 – Prishtina (“Riza Lushta”, Mitrovicë)

E mërkurë, 31 korrik: 2 Korriku – Prishtina (në 2 Korrik, ora caktohet ndërkohë)

3-4 gusht, miqësore me skuadër të Superligës (caktohet më vonë)

7 gusht, Prishtina – Prishtina U19 (caktohet më vonë)

KOMENTE