Prezantohen të gjeturat preliminare të projektit InTerDev2

Prezantohen të gjeturat preliminare të projektit InTerDev2

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka marrë pjesë në takimin mbi vlerësimin final të projektit të UNDP.

Në kuadër të projektit InterDev2, është bërë prezantimi i të gjeturave preliminare të projektit dhe të arriturat.

KOMENTE