Presidenti Thaçi dekoron familjen Demaçi me medalje presidenciale

Presidenti Thaçi dekoron familjen Demaçi me medalje presidenciale

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka dekoruar familjen Demaçi e me Medaljen Presidenciale Jubilare të Dhjetëvjetorit të Pavarësisë

“Për kontributin e madh për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës, sot familjen Demaçi e dekorova me Medaljen Presidenciale Jubilare të Dhjetëvjetorit të Pavarësisë. Jemi krenarë që jetuam në epokën e Adem Demaçit”, ka thënë Thaçi.

Presidenti i vendit ka thënë se Demaçi dhe familja e tij u vetëmohuan gjatë tërë jetës për qëllime madhore.

KOMENTE