Presidenti Nishani priti delagcionin nga Lugina e Preshevës

Presidenti Nishani priti delagcionin nga Lugina e Preshevës

Presidenti i Shqipërisë , Bujar Nishani ka pritur në takim përfaqësues të jetës institucionale, politike, fetare dhe shoqërisë civile nga Lugina e Preshevës.

Temë diskutimi ishte gjendja politike e shqiptarëve në këtë rajon dhe bashkëbunimet e mundshme me Tiranën zyrtare.

Nishani ishte presidenti parë shqiptar që vizitoi Luginën e Preshevës në muajin mars të këtij viti.

Titulli.com

KOMENTE