Policia shqipton 1 mijë e 126 gjoba për 24 orë!

Policia shqipton 1 mijë e 126 gjoba për 24 orë!

Brenda 24 orëve, në vendin tonë kanë ndodhur gjithsej 36 aksidente trafiku. Policia e Kosovës, gjithashtu ka shqiptuar 1 mijë e 126 gjoba trafiku për drejtuesit e automjeteve që nuk kanë respektuar ligjin dhe rregullat e trafikut.

Sipas raportit 24- orësh të policisë kanë ndodh 36 aksidente, 17 kanë qenë me të lënduar, ndërsa 19 aksidente vetëm me dëme materiale.

Gjatë kësaj kohe janë arrestuar gjithashtu 15 persona 11 prej të cilëve janë dërguar në mbajtje.

KOMENTE