Policia, njësitet e trafikut rajonal në Gjilan, të përkushtuar në kontrolle ndaj mjeteve të transportit publik

Policia, njësitet e trafikut rajonal në Gjilan, të përkushtuar në kontrolle ndaj mjeteve të transportit publik

Vazhdon ndërmarrja e masave dhe veprimeve policore ndaj kundërvajtësve të ndryshëm të cilët rrezikojnë sigurinë në trafikun rrugor.

Sot policia e   Kosovës, njësitet e trafiku gjatë kontrollit të mjeteve të transportit publik të udhëtarëve kanë ndalur autobusin në linjën e rregullt Gjilan- Prishtinë ku kanë identifikuar se xhami i përparmë i autobusit ishte i thyer.

Ndaj vozitësit është shqiptuar fletëparaqitje përkatëse dhe i njëjti është urdhëruar që mos të qarkulloj në trafik pa e ndërrua xhamin (parafangon) /2LONLINE.com/

KOMENTE